Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος σπάει τη σιωπή του – Διαψεύδει τα δημοσιεύματα

Ο δολοφόνος της Καρολάιν μίλησε για πρώτη φορά από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και βρίσκεται και διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα γύρω από το οικόπεδο στη Πικέρμι, τα έξοδα της κηδείας αλλά και τις σχέσεις του με τον επιχειρηματία της ταβέρνας “Κρητικός” που αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα“, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η επιμέλεια της κόρη του, της μικρής Λυδίας στους γονείς της Καρολάιν.

Σε ότι έχει να κάνει με το οικόπεδο στο Πικέρμι και για τα έξοδα της κηδείας, ο ίδιος διευκρίνισε «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Επίσης, σημείωσε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας “Κρητικός” που αυτοκτόνησε. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν, ο Αναγνωστόπουλος ανέφερε οτι τη θεωρεί αναξιόπιστη την εφημερίδα “Sun”, γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Η μητέρα του Αναγνωστόπουλου με το μωρό αγκαλιά – Το παραδίδει στη μητέρα της Καρολάιν (video)

Loading