Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Έφτασε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού – Την φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα το STAR.

Στην αποκλειστική φωτογραφία φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα των φυλακών Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι, φορώντας ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Ο συζυγοκτόνος με τα χέρια του στη μέση συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο ο οποίος κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, στην αρχή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν μιλούσε καθόλου, όμως πλέον έχει επικοινωνία με τους συγκρατούμενούς του.

Φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Άνθρωπος μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού είπε «Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του».

Ο συζυγοκτόνος είναι αρκετά άνετος και έχει εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα. Την Πέμπτη πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς.

Ο πιλοτος φέρεται να έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή
Πηγή: star

Δείτε επίσης:Πάτρα: Σε κατάσταση σοκ και με ράμματα στο κεφάλι ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας

Loading