Εξαφάνιση 31χρονου στο Βόλο – «Έχουμε τρελαθεί από την αγωνία και το άγχος», λέει η μητέρα του

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση νεαρού άνδρα, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες αναζητείται με αγωνία από την οικογένεια του.

Ο 31χρονος ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει μόνιμα, συνέχισε στο Αμύνταιο Φλώρινας και κατέληξε στον Βόλο, όπου κατασκήνωσε τελικώς στο λόφο της Γορίτσας με μία μπλε σκηνή.

Ο 31χρονος εθεάθη τελευταία φορά από μία γνωστή του γυναίκα στις 21 Ιουλίου έξω από σουπερμάρκετ που βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο Βόλου.

Η οικογένεια του που δήλωσε την εξαφάνιση στην Αστυνομία, τον αναζητά με αγωνία. Τον αναζητά και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου που έχουν και την άδεια των συγγενών για να ερευνήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Το κινητό του είναι κλειστό εδώ και αρκετές μέρες.

Το newsit.gr μίλησε με τη μητέρα του 31χρονου, η οποία αναφέρει:

«Ο γιος μου έφυγε εδώ και περισσότερο από ένα μήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου στις 8 Ιουλίου είχε πάει να τον δει στον Βόλο όπου είχε κατασκηνώσει και του πήγε και λίγα ρούχα που χρειαζόταν. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε. Στις 20 Ιουλίου έκλεισε το κινητό του και απ´ότι είδαμε και τις τελευταίες τραπεζικές συναλλαγές τις έκανε στις 22 του μηνός. Έκτοτε δεν έχει κάνει καμία κίνηση και δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε. Ζούμε μέσα στην αγωνία. Φοβόμαστε μήπως έχει γίνει κάτι κακό. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Έχουμε τρελαθεί από την αγωνία και το άγχος. Αύριο θα πάω με τον πατέρα του στον Βόλο να ψάξουμε κι εμείς. Πρέπει να βρεθεί σύντομα. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Δείτε επίσης: Ημαθία: Δυο άνδρες άρπαξαν αλυσίδα από τον λαιμό 81χρονης

Loading