Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη απολογείται η 35χρονη

Πως έφτασε η 35χρονη να επιτεθεί με το βιτριόλι στην γυναίκα από την Καλλιθέα; Ήταν αφορμή ένα αίτημα φιλίας στο Facebook; Είχε σχεδιάσει την πράξη της με κάθε λεπτομέρεια; Ποια είναι η ψυχική της κατάσταση;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η ΕΛΑΣ, προκειμένου να φτάσει στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Η κατηγορούμενη που συνελήφθη χθες, αντιμετωπίζει μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για το πλημμέλημα της απείθειας.

Στην εργασία της και στο σπίτι της οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν μια περούκα αλλά και μια τηλεκάρτα για επικοινωνία με τρίτες χώρες την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί προκειμένου να πάει στον τόπο της επίθεσης στην Καλλιθέα.

Την «πρόδωσε» ο αλλοδαπός

Σύμφωνα με πληροφορίες η φερόμενη ως δράστης επικοινώνησε εκτός από το ραδιοταξί και με αλλοδαπό τον οποίο ήθελε για προσωπική της υπόθεση. Οι αρχές τον ανακάλυψαν και ο υπήκοος Μπαγκλαντές τους αποκάλυψε, ποια ήταν.

Επίσης από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως η κατηγορούμενη είχε κλειστό το κινητό της τόσο κατά τους χρόνους που πραγματοποιούσε πρόβες για το χτύπημα όσο και την ώρα που σημειώθηκε η επίθεση γεγονός που κρίθηκε ως ύποπτο από τις Αρχές.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε και η φωνή της από το τηλεφώνημα.

Αφορμή αίτημα φιλίας στο Facebook;

Όλα ξεκίνησαν από ένα αίτημα φιλίας που έκανε στο θύμα, ο σύντροφος της 35χρονης μετά από γνωριμία που είχαν σε γάμο στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς οι δύο γυναίκες προέρχονται από διπλανά χωριά του νομού.

Loading