Επίθεση με βιτριόλι: Μικρή ηθική ικανοποίηση για την Ιωάννα

Μικρή ηθική ικανοποίηση για την Ιωάννα αποτέλεσε η προφυλάκιση της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης, στην Καλλιθέα.

Την Τετάρτη (17/6), το θύμα της επίθεσης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον ανακριτή, διά των συνηγόρων της, Απόστολου Λύτρα και Νίκου Αλεξανδρή.

«Συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της»

Οι συνήγοροι της άτυχης γυναίκας, μετά την επίσκεψή τους στο γραφείο του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση, έκαναν λόγο για μία μικρή «ηθική ικανοποίηση» της πελάτισσάς τους, μετά τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, εξάλλου, η κατηγορία σε βάρος της 35χρονης «είναι αρκούντος δεμένη» με «συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της».

«Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα, επισήμως, πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της«, επισήμανε ο κ. Λύτρας.

«Η ζήλια και η κακία δεν είναι ψυχιατρικά προβλήματα»

Αναφερόμενος στο θέμα ενδεχόμενου αιτήματος ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από την υπεράσπιση της 35χρονης, ο κ. Λύτρας υπογράμμισε πως «η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα».

Ο έτερος συνήγορος της Ιωάννας, που δέχτηκε τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε από την πλευρά του ότι «θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια».

Ανέφερε, πάντως, πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε «μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι την τελική δικαίωση».

Δείτε ακόμη:
Βιτριόλι: Ακούστε την 35χρονη να κανονίζει ταξί (vd)

Βιτριόλι: Με GPS παρακολουθούσε η 35χρονη την Ιωάννα

Loading