Επιταχύνονται τα αναπτυξιακά έργα στην Αττική μετά τη συνάντηση Πατούλη-Μπακογιάννη

Οι επικεφαλείς της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων ανακοίνωσαν την συντόμευση των διαδικασιών επί σημαντικών έργων υποδομής που έχουν δρομολογηθεί στην Αθήνα.

Η διαχείριση των αποβλήτων και οι απαιτούμενες διαδικασίες για τα έργα στον Βοτανικό, τα προσφυγικά στην Αλεξάνδρας, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και η διπλή ανάπλαση ήταν τα κυριότερα θέματα της συνάντησης Μπακογιάννη-Πατούλη. Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε την ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας είτε από ίδιους πόρους είτε μέσω του ΠΕΠ Αττικής. Υποδτήριξε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την υλοποίηση παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο, σημειώνοντας: «Ο Δήμος της Αθήνας αποτελεί ισχυρό σύμμαχό μας και στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για μια πράσινη Αττική, μια Περιφέρεια πρότυπο με σύγχρονο λειτουργικό πρόσωπο».

Με τη σειρά του ο Κ. Μπακογιάννης επιβεβαίωσε την άριστη σχέση και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Πατούλη, αλλά και με τα στελέχη της Περιφέρειας, σημειώνοντας ότι «ο Α΄ και ο Β’ βαθμός Αυτοδιοίκησης αναπτύσσουν σταθερές συνεργασίες με βασικό στόχο την επίλυση των προβλήματα των πολιτών».

Εκτός από τους δύο επικεφαλείς, στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, ο διευθύνων σύμβουλος στην «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» Χ. Ακριτίδης, ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης, η διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και ο διευθυντής Τεχνικών έργων Α. Καλογερόπουλος.

Δείτε επίσης: Μπακογιάννης: «Με ειδική διαδρομή στο Σύνταγμα η μεγάλη επιστροφή του “Ράλι Ακρόπολις”»

 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading