Επιστρέφει το Φεστιβάλ Δράμας

Επιστρέφει το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας μετά από μήνες περιοριστικών μέτρων. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο νέο θερινό κινηματογράφο που εγκαινιάζεται αυτές τις ημέρες στην Δράμα.

Το Φεστιβάλ ορίστηκε για το διάστημα από 20-26 Σεπτεμβρίου.

Από το Σάββατο 4 Ιουλίου και έως τα τέλη Αυγούστου, το Φεστιβάλ Δράμας, ξεκινά, στον «Αλέξανδρο » τις προφεστιβαλικές του εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες μεταξύ των οποίων αυτές του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Γιάννη Σακαρίδη «Πλατεία Αμερικής» και «Wild Duck».

Πρόγραμμα

Σάββατο 4 Ιουλίου: “ Το Φεστιβάλ Δράμας 2019 επιστρέφει: μέρος Α’” (Το πρώτο μέρος από τις βραβευμένες ταινίες του Ελληνικού προγράμματος του 42ου Φεστιβάλ Δράμας).

Σάββατο 11 Ιουλίου : “ Πλατεία Αμερικής” του Γιάννη Σακαρίδη, Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Δράμας

Σάββατο 18 Ιουλίου: “ Το Φεστιβάλ Δράμας 2019 επιστρέφει μέρος Β’” (Το δεύτερο μέρος από τις βραβευμένες ταινίες του Ελληνικού προγράμματος του 42ου Φεστιβάλ Δράμας)

Σάββατο 25 Ιουλίου: “ WILD DUCK” του Γιάννη Σακαρίδη

Σάββατο 1 Αυγούστου: “ Το Φεστιβάλ Δράμας 2019 επιστρέφει μέρος Γ’(Το τρίτο μέρος από τις βραβευμένες ταινίες του Ελληνικού προγράμματος του 42ου Φεστιβάλ Δράμας).

Σάββατο 8 Αυγούστου : Δραμινοί Καλλιτέχνες παρουσιάζουν (Σκηνοθέτες και ηθοποιοί από την πόλη της Δράμας σε ταινίες μικρού μήκους που αγαπήθηκαν από το κοινό τα τελευταία χρόνια).

Σάββατο 15 Αυγούστου : Supa Modo του Likarion Wainaina, πολυβραβευμένη ταινία μεγάλου μήκους για παιδιά αλλά και μεγάλους. Ευγενική προσφορά του Νεανικού Πλάνου, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολυμπίας για παιδιά και νέους

Σάββατο 22 Αυγούστου : SUNTAN του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Σάββατο 29 Αυγούστου Best of the bests 2019 (Επιλογή βραβευμένων ταινιών από το Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας 2019).

Δείτε ακόμη: ΑΣΕΠ: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Loading