ΕΟΤ: Δωρεάν προβολή ελληνικών επιχειρήσεων στο VisitGreece App

Ανοιχτή πρόσκληση για δωρεάν προβολή στην εφαρμογή VisitGreece App απευθύνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, μέσω επιστολής προς τους αρμόδιους φορείς από τον Γ.Γ. του Οργανισμού, Δημήτρη Φραγκάκη.

Η επιστολή απεστάλη σε επιμελητήρια, θεσμικούς φορείς και ενώσεις όλων, σχεδόν, των επαγγελματιών της χώρας, που έχουν είτε άμεση είτε έμμεση σχέση με τον τουρισμό. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «το VisitGreece App αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα».

Πάνω από 700.000 downloads

Το Visit Greece App ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγους μήνες και ήδη αριθμεί πάνω από 700.000 downloads. Η εφαρμογή αντλεί και διοχετεύει πληροφορίες από το portal του ΕΟΤ www.visitgreece.gr.

Προκειμένου να επωφεληθούν από την εξαιρετική ευκαιρία προβολής στην εφαρμογή, οι επιχειρήσεις καλούνται να εγγραφούν στους ιστοτόπους www.visitgreece.gr και www.visitgreeceapp.com, επιλέγοντας το πεδίο «Εγγραφή επιχειρήσεων». Η εφαρμογή παρέχει επίσης τη δυνατότητα επικαιροποίησης των πληροφοριών για την επιχείρηση, ανανέωσης του φωτογραφικού υλικού, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να δημοσιεύουν ειδικές προσφορές και εμπειρίες για τους χρήστες της εφαρμογής. Όλη η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή Visit Greece App αφορά μία πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Mastercard, την Eurobank και την Warply. Το καινοτόμο εγχείρημα έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ βραβεύτηκε και ως η Κορυφαία Εφαρμογή της Χρονιάς για το 2021 από τα e-volution awards.

Θεοχάρης: “Η εφαρμογή αποτελεί το ψηφιακό πρόσωπο της Ελλάδας”

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρόσκληση που απευθύνει ο ΕΟΤ προς κάθε τουριστική επιχείρηση και επαγγελματία για δωρεάν προβολή μέσω του VisitGreece, είναι καίρια και εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία. Η εφαρμογή VisitGreece είναι το ψηφιακό πρόσωπο της Ελλάδας και ένα μέσον άμεσης αποτελεσματικότητας. Συνδέει τον κόσμο του ελληνικού Τουρισμού με τον τουρίστα, οπουδήποτε και εάν βρίσκεται. Επικροτώ και στηρίζω απόλυτα την πρωτοβουλία του ΕΟΤ. Καλώ κάθε επιχειρηματία να αξιοποιήσει τη σπουδαία ευκαιρία δωρεάν προβολής που του δίνεται χάρη στο Visit Greece».

Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, δήλωσε σχετικά ότι «το Visit Greece App αποτελεί μία χρήσιμη εφαρμογή τόσο για τους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα, όσο και για τους επισκέπτες. Ειδικά στην κρίσιμη συγκυρία την οποία βιώνουμε, εμείς ενισχύουμε τη φαρέτρα μας με εργαλεία ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος, με βασικό μας μέλημα τους ανθρώπους του τουρισμού. Γι΄ αυτό και απευθύνουμε πρόσκληση στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στο VisitGreece app».

Δείτε επίσης: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους ταξιδιώτες- Σειρά επαφών Θεοχάρη στη Ρουμανία

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading