Εμβόλια: Αυξήθηκαν τα ραντεβού – «Σπάμε το φράγμα των 6 εκατομμυρίων»

Για την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα μας αλλά και τα ραντεβού που κλείστηκαν για την πραγματοποίηση τους μίλησε ο Γεωργαντάς.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε ότι θα σπάσουμε το φράγμα των έξι εκατομμυρίων εμβολιασμών, ενώ επίσης ανέφερε ότι έχουν αυξηθεί τα ραντεβού.

«Σήμερα ο αριθμός των εμβολιασμένων πολιτών τουλάχιστον με την πρώτη δόση θα σπάσει το φράγμα των 6 εκατομμυρίων ενώ 5,7 εκατ. πολίτες έχουν λάβει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά του κορονοϊο» ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς.

Ο κ.Γεωργαντάς τόνισε επίσης ότι: «Δυστυχώς το ποσοστό αυτό εμβολιασθέντων, ενώ μπορεί να φαινόταν από την αρχή της υγειονομικής κρίσης ότι αρκεί, πλέον πρέπει να αυξηθεί γιατί η μετάλλαξη δέλτα όπως ξέρουμε είναι πάρα πολύ επιθετική».

Επίσης ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας και για την επέκταση της υποχρεωτικότητας ανέφερε: «Θα δούμε ακριβώς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε σχέση και με τον ρυθμό των εμβολιασμών και με τα επιδημιολογικά δεδομένα για να κάνει η πολιτεία αυτό που οφείλει, να προστατεύσει τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών η οποία είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει πάρει την απόφαση να εμβολιαστεί.»

Δείτε επίσης: Σαρηγιάννης: «Μέχρι και 10.000 κρούσματα ημερησίως αν δεν έχουν αποτέλεσμα τα μέτρα»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading