Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα ποινική διώξη για βιασμό ανηλίκου

Έπειτα από καταγγελία άνδρα ότι κακοποίηθηκε σεξουαλικά από τον σκηνοθέτη σε ηλικία 17 ετών.

Νέα ποινική δίωξη, η τρίτη κατά σειρά, ασκήθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Η δίωξη που ασκήθηκε στον ήδη προφυλακισμένο ηθοποίο και σκηνοθέτη από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο αφορά το αδίκημα βιασμού ανηλίκου. Η δικογραφία σχηματίστηκε από τις τις δικαστικές αρχές με βάση καταγγελία που έγινε σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη άπο άνδρα 24 ετών ενώπιον της 19ης ανακρίτριας.

Οι τρεις ποινικές διώξεις

Μετά την πρώτη δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για το κακούργημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή – υπόθεση για την οποία κρίθηκε προφυλακιστεός – η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε στις 31 Μαρτίου νέα δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό. Μόλις σήμερα ασκήθηκε και τρίτη δίωξη για βιασμό ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, η τρίτη αυτή ποινική δίωξη προέκυψε από την κατάθεση στη 19η ανακρίτρια 24χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να κατηγορεί τον Λιγνάδη για βιασμό όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών πριν επτά χρόνια. Ο 24χρονος είχε προσέλθει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, ωστόσο κατήγγειλε σε αυτήν και τη δική του κακοποίηση από τον σκηνοθέτη.

Τις επόμενες ημέρες ο προφυλακισμένος ηθοποιός αναμένεται να κληθεί από την ανακρίτρια σε συμπληρωματική απολογία για τις πράξεις που του αποδίδονται, τις οποίες ο ίδιος αρνείται στο σύνολό τους.

Δείτε επίσης: Σοκ στα Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Loading