Χρήστος Παππάς: Ερωτικά γράμματα βρέθηκαν στο κρησφύγετο του

Επιστολές ερωτικού περιεχομένου βρέθηκαν στο σπίτι που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Παππάς προκειμένου να κρυφτεί μετά την καταδίκη του για την διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Μέσα στο κρησφύγετο του φυγόδικου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν γράμματα όπου αναγραφόταν «ΔΧΠ σ’ αγαπάω», «’Σ’ αγαπάω, αδέκαστος» και «Σ’ αγαπάω, πατήρ», με τις αστυνομικές αρχές να τα κατασχέτουν.

Από την πλευρά της η 52χρονη συνεχίζει να επιμένει ότι τον γνώριζε από το 2017 που πήγαινε σε ομιλίες του αλλά αναφέρει ότι ήταν η πρώτη φορά που τον συναντούσε ξανά από την στιγμή που ήταν φυγόδικος, ωστόσο όπως λέει ήταν θαυμάστρια από τον τρόπο που τα έλεγε.

 «Γνωριζόμαστε από το 2017 μέσω του κινήματος. Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες», ανέφερε και πρόσθεσε ότι πριν μετατραπεί σε φυγόποινο εκείνος την είχε επισκεφθεί πολλές φορές. «Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν. Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις αρχές».

Δείτε επίσης: Χρήστος Παππάς: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στην 52χρονη που τον φιλοξενούσε – Ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία

Loading