Χρήστος Παππάς: «Δεν ήθελα να του κλείσω την πόρτα» λέει η 52χρονη που καταδικάστηκε για υπόθλαψη

Η 52χρονη Ουκρανή που τον έκρυβε στο σπίτι της στου Ζωγράφου, καταδικάστηκε για υπόθαλψη εγκληματία – Μιλά πρώτη φορά για την πράξη της αποκλειστικά στο OPEN και στον Γιάννη Ρήγο.

Επιμένει η 52χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς, πως ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης βρέθηκε στο σπίτι στου Ζωγράφου για λίγες μόνο ώρες καθώς ήταν…περαστικός.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο φυγόποινος χρυσαυγίτης πήγε στο σπίτι προκειμένου να «φρεσκαριστεί» και υποστήριξε ότι τον άφησε να μπει μέσα από… περιέργεια. Σε ερώτημα γιατί δεν κάλεσε της Αρχές απάντησε πως δεν μπορούσε από «σεβασμό» στο πρόσωπό του καταδικασμένου υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Εδώ και δύο 24ωρα ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Δίνει την δική της εκδοχή για την προστασία που προσέφερε στον φυγόποινο χρυσαυγίτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση».

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του OPEN:

Δείτε επίσης: Χρήστος Παππάς: Ερωτικά γράμματα βρέθηκαν στο κρησφύγετο του

Loading