Χανιά: «Μου έλεγαν ότι το παιδί μου έχει ηλίαση και είχε κορονοϊό»

Χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις ήταν οι εργαζόμενοι στην κατασκήνωση στα Χανιά όπου εντοπίστηκαν 30 κρούσματα, καθώς ενώ ένα παιδί είχε πυρετό νόμιζαν ότι είχε… ηλίαση.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε η μητέρα του παιδιού στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ, και στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη.

«Εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας για να πάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε μια κατασκήνωση στα Χανιά. Τα παιδιά μπήκαν με self test, ήταν η μοναδική κατασκήνωση που ζητούσε self test, οι άλλες ζητούσαν rapid. Εγώ ανταποκρίθηκε σε ό, τι μου ζήτησαν.

Μετά από 3-4 ημέρες η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και την άκουσα κάπως κρυωμένη. Το επόμενο μεσημέρι με κάλεσε από το κινητό της φίλης της και δεν ήταν καλά και το επόμενο μεσημέρι μας ενημέρωσαν ότι έκανε τη νύχτα πολύ υψηλό πυρετό και το έβαλαν στο αναρρωτήριο.

Προσπάθησαν να με ηρεμήσουν και να μου πουν να το πάρω δυο-τρεις μέρες και να το ξαναφέρω. Δεν επιτρέπεται να γίνει τεστ χωρίς συγκατάθεση γονιού. Μου είπαν ότι ίσως είχε ηλίαση. 

Όταν πήγα να πάρω το παιδί δεν γνώριζε η υπεύθυνη την περίπτωση, για να μη μαθευτεί το θέμα δεν είπαν σε κανέναν τίποτα. Νόσησαν γύρω στα 30 παιδιά, τα οποία θα πάνε στις οικογένειές τους και θα εξαπλωθεί ο ιός.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: 57 πυρκαγιές σ΄ ένα 24ωρο – Συναγερμός από την ΓΓΠΠ

Loading