Χανιά: Δεν αισθάνεται τα κάτω άκρα ο 16χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από βουτιά (video)

Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου μετά από ατύχημα που είχε σε θάλασσα της Κρήτης – Ο έφηβος έκανε βουτιά από βράχο και προσγειώθηκε απότομα σε ριχά νερά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο 16χρονος έπεσε με το κεφάλι στην άμμο διότι τα νερά στο σημείο ήταν σχετικά ρηχά.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού έχρηζε χειρουργική επέμβαση, ενώ η μητέρα του μίλησε για πιθανότητα παράλυσης των άκρων του.

«Βούτηξε από τα βράχια στην άμμο δεν έπεσε σε βράχια απλά βρήκε το κεφάλι του στην άμμο έφυγε το νερό προς τα πίσω οπότε έμεινε μικρό βάθος μικρή ποσότητα νερού. Ευτυχώς βρεθήκανε κάποιοι λουόμενοι τον βγάλανε ήρθαν οι ναυαγοσώστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες τον ακινητοποίησαν ήρθε το ΕΚΑΒ πήγαμε Χανιά κάναμε αξονική μας στείλαν στο ΠΑΓΝΗ απευθείας», είπε η ίδια στην εκπομπή Live News του Mega.

«Μίλησα με τους γιατρούς είναι άσχημα τα πράγματα έχει γίνει ζημιά στο μυελό έχουν επηρεαστεί κι άλλα όργανα θα τον βάλουν τώρα χειρουργείο. Προς το παρόν έχει τραυματιστεί ο μυελός οπότε μιλάμε μάλλον για μια τετραπληγία», συνέχισε η μητέρα.

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γεώργιος Χαλκιαδάκης δήλωσε πως «το καλό είναι πριν το χειρουργείο τα ζωτικά του όργανα λειτουργούσαν πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό».

Από την άλλη, συμπλήρωσε, «υπάρχουν υποψίες για κάκωση νωτιαίου μυελού κι αυτός είναι ο λόγος που τα κάτω άκρα του έχουν μια πολύ μικρή ευαισθησία».

Δείτε επίσης: Κρήτη: Νεκρός Γάλλος τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου

Loading