Χαλκιδική: Αναβαθμίστηκαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις Σιθωνίας

Πηγή:xalkidikipolitiki.gr

Σε 100 τοις εκατό πληρότητα βρίσκονται οι λιμενικές εγκαταστάσεις στη Σιθωνία, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας Αβραάμ Σαλπικτίδης. Η σεζόν όπως λέει ο ίδιος άρχισε εδώ και 15 ημέρες με σκάφη από κάθε περιοχή να φτάνουν σε Μαρμαρά. Νικήτη και άλλα μέρη.

«Φέτος θα ασκήσουμε μια διαφορετική πολιτική στο Ν. Μαρμαρά και στο Πόρτο Κουφό, όπου θα υπάρχει προσωπικό εξυπηρέτησης για τα άτομα που ελλιμενίζουν τα σκάφη τους. Εξάλλου κάναμε επισκευές και στη Νικήτη και στο Ν. Μαρμαρά. Εκεί απομακρύναμε το επικίνδυνο πλωτό και αποκαταστήσαμε τις δύο πλωτές προβλήτες. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συνεργασία με το Υπ. Άμυνας για να πάρουμε στο Πόρτο Κουφό τις δύο πλωτές προβλήτες κι εκεί», τόνισε ο κ. Σαλπικτίδης.

Την ίδια στιγμή αναβαθμίστηκαν όλοι οι χώροι υγιεινής στις λιμενικές εγκαταστάσεις. Επόμενη προσπάθεια είναι να παρέχουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε όλα τα λιμάνια.

Θυμίζουμε ότι αναβαθμίζεται και η μαρίνα στον Παράδεισο του Ν. Μαρμαρά μέσω ΣΔΙΤ, έργο που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία, με την έλευση τουριστικών σκαφών αναψυχής. «Στοχεύουμε στον θαλάσσιο τουρισμό που απευθύνεται σε επισκέπτες υψηλών βαλαντίων», επεσήμανε ο κ. Σαλπικτίδης.

Loading