Αποκλειστικό – Θεσσαλονίκη: Προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας σε ξενοδοχεία – Αντιπερισπασμό φοβάται η Αστυνομία

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Χαμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγες ώρες. Ένας άγνωστός έστειλε email για βόμβα σε τρία ξενοδοχεία της πόλης, τα οποία εκκενώθηκαν και αυτήν την ώρα ελέγχονται οι χώροι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ξενοδοχεία Excelsior, Queen Olga και στο ξενοδοχείο Pella.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εστάλη δεύτερο ηλεκτρονικό μήνυμα και σε άλλα επτά ξενοδοχεία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους τα ξενοδοχεία Park, Εσπέρια και Olympia.

Όλα τα ξενοδοχεία έχουν εκκενωθεί ενω η αστυνομία έχει αποκλείσει τα γύρω οικοδομικά τετράγωνα. Παράλληλα, κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εμπρηστικών Μηχανικών (ΤΕΕΜ) με αστυνομικούς σκύλους προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που δέχτηκε το απειλητικό μέιλ, μας ανέφερε οτι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα του μηνύματος, το οποίο ανέφερε οτι «η βόμβα θα σκάσει σε δύο ώρες».

Απο την πλευρά τους, οι Αστυνομικές Αρχές αν και έχουν πάρει πολύ σοβαρά τις απειλές και παίρνουν όλες τις πρέπουσες προφυλάξεις, δεν αποκλείουν και την περίπτωση αντιπερισπασμού, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί μεγάλη αστυνομική δύμαμη στα συγκεκριμένα σημεία και οι δράστες να μπορέσουν να δράσουν σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Και δεύτερο email για βόμβα σε ακόμη τρία ξενοδοχεία

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading