Αποκλειστικό Politic.gr: Τί μας είπε ο παραιτηθείς δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Εισαγγελείς για την επιμέλεια του μωρού

Ένας από τους δικηγόρους του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Κάρολαϊν, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», δήλωσε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου λίγο πριν ο 32χρονος πιλότος πάει για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η Politic.gr επικοινώνησε με το δικηγόρο ο οποίος μας επιβεβαίωσε όσα νωρίτερα είχε αναφέρει μπροστά στις κάμερες. Ο κ. Σπύρου επανέλαβε οτι παραιτείται από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους. Σε ερώτηση που του θέσαμε, αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη γραμμή υπεράσπισης, ο κ.Σπύρου δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά, γεγονός που κινεί υποψίες.

Παράλληλα, δυο εισαγγελείς ανηλίκων έχουν αναλάβει την υπόθεση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Οι εισαγγελείς έχουν αναθέσει σε κοινωνικούς λειτουργούς να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα, της οικογένειας του πιλότου και της οικογένειας του θύματος, έτσι ώστε να παρθεί η τελική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Loading