Αποκλειστικό ντοκουμέντο – Κως: Συγχρωτισμός στα σοκάκια του νησιού – Ούτε καθήμενοι, ούτε αποστάσεις (video)

Στο ίδιο έργο θεατές… Εστίες παραβατικότητας εξακολουθούν να εντοπίζονται στα περισσότερα ελληνικά νησιά, αν και βρίσκονται σε κόκκινη ζώνη υψηλής επιτήρησης. 

Σε ένα κυνήγι γάτας με ποντίκι αποδεικνύεται η επιτήρηση των μέτρων που έχουν οριστεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως έχει ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αποκλειστικά με καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας που έχει ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης, λειτουργούν από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, όλοι οι χώροι εστίασης, τα μπαρ, τα κλαμπ και τα κέντρα διασκέδασης.

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται από τα δημοφιλή νησιά των νέων, στις οποίες καταγράφονται νέοι να μην τηρούν κανένα μέτρο προστασίας, να είναι όρθιοι και ο συγχρωτισμός να είναι αυταπόδεικτος.

Οι επιχειρηματίες καταγγέλλουν συνωστισμό στα σοκάκια και ζητούν από την Πολιτεία να προβεί σε περισσότερο έντονους σε συχνούς ελέγχους.

Δείτε το σχετικό βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε το βράδυ Σαββάτου 24/7 από τα σοκάκια της Κω

«Θα πραγματοποιούνται σαρωτικοί έλεγχοι σε όλες τις επιχειρήσεις για την τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τόσο στη Μύκονο, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές που επιδημιολογικά μας προβληματίζουν» είχε προειδοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στην τελευταία ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας.

Δείτε επίσης: Μύκονος: «Ανοίγει» από σήμερα το νησί των ανέμων – Ποια νησιά φτάνουν μια ανάσα πριν το «κόκκινο» (vid)

Loading