Ψηφίζουν «δαγκωτό» Ελλάδα 9 στους 10 Σουηδούς τουρίστες !

Άκρως ενθαρρυντικό το υψηλό ποσοστό από Σουηδούς τουρίστες οι οποίοι δηλώνουν πως θα ήθελαν να ξανακάνουν διακοπές σε κάποιο μέρος της Ελλάδας, αγγίζοντας το 92%, δηλαδή με άλλα λόγια είναι οι 9 στους 10!

Ποσοστό που προέκυψε από γκάλοπ που διενήργησε ο VING, ένας από τους μεγαλύτερους σκανδιναβικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς την περίοδο 12-19 Ιανουαρίου. Ανάμεσα σε 23.025 πελάτες που συμμετείχαν εθελοντικά στη διαδικτυακή ομάδα «ταξιδιωτικό βαρόμετρο», το 37% δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα περισσότερες από 6 φορές, το 23% τέσσερις με πέντε φορές, και το 27% από δύο με τρεις φορές.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν

Αυτό που προέκυψε, όσον αφορά στους Σουηδούς τουρίστες, είναι ότι το 92% θέλει και πάλι να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, το 6% δηλώνει αβέβαιο και μόλις το 2% δε θα ήθελε να την ξαναεπισκεφτεί. Το μεγαλύτερο ποσοστό, αυτό του 67%, προτιμούν τα μεγάλα νησιά όπως Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο.

Όπως δήλωσε η αναπλ. Διευθύντρια επικοινωνίας Άννα Χάγκμπεργκ, η Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς καθώς οι πελάτες εκτιμούν τα καταγάλανα νερά της και την ποικιλομορφία που προσφέρει σε Σουηδούς που απέχουν κατά πολύ στην καθημερινότητά τους από το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο, νιώθουν ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενόψει καλοκαιριού έχουν δημιουργήσει περισσότερα πακέτα, εντάσσοντας μάλιστα και την Ολυμπιακή Ριβιέρα μεταξύ των προορισμών τους.

Loading