Φυλάκιση 25 ετών στον 42χρονο παιδόφιλο του Περιστερίου

Ποινή φυλάκισης 25 ετών και επιβολή προστίμου ύψους 120.000 ευρώ, επέβαλε το δικαστήριο στον 42χρονο παιδόφιλο της περιοχής Περιστερίου στην Αθήνα, ο οποίος κατηγορήθηκε για απόπειρα αποπλάνησης ενός 13χρονου και για τους βιασμούς μιας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο.

«Ελπίζω να συμμορφωθείτε» του είπε ο πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας στον 42χρονο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής του.

Να σημειωθεί ότι ο  Φίλιππος Λεβεντός, είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2015, όταν είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό να επιβιβάζει στο ειδικά διαμορφωμένο βαν που οδηγούσε ένα 13χρονο αγόρι που είχε προσεγγίσει μέσω Facebook.

Επιπλέον το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα του 42χρονου παιδόφιλου για αναγνώριση των ελαφρυντικών του πρότερου έντιμου βίου της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Καταπέλτης η αγόρευση του εισαγγελέα

Εξάλλου η αγόρευση του εισαγγελέα ήταν καταπέλτης. «Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται, χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις το βρει τρέχει», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος, όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία. Μόνο κακό κάνει, ελπίζω αργότερα να συνετιστεί και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει άλλα προβλήματα».

Από την πλευρά του ο 42χρονος τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει το 13χρονο αγόρι και ότι τόσο η 14χρονη όσο και 15χρονο προχώρησαν στην πράξη με τη θέλησή τους! «Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους. Ζητώ συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητώ συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω 18 ετών, αλλά δεν βίασα κανέναν» τόνισε στην απολογία του.

Loading