«Σφαγή» On Air μεταξύ Παππά και δημοσιογράφων της ΕΤ3

Καμία συνεννόηση δεν μπόρεσαν να βγάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΤ3, Χάρης Αρβανιτίδης και Έλσα Ποιμενίδου στην κουβέντα που είχαν με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την ΕΛΒΟ.

Ως εκ τούτου και από την στιγμή που συζήτηση δεν μπορούσε να γίνει, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να…καυγαδίσουν on camera και η σύνδεση να διακοπεί άδοξα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΘ εμφανίστηκε αρνητικά προδιατεθειμένος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση με ορθόδοξο τρόπο και χωρίς να διαπληκτιστεί.

«Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, εκτός του ότι πριν μιλήσουν πρέπει πρώτα να κάνουν έρευνα, να ακούνε και μετά να κάνουν ερωτήσεις» είπε με αυστηρό ύφος, ο Σπύρος Παππάς, για να απαντήσει ο Χάρης Αρβανιτίδης με πρόσκληση στο στούντιο «αφενός για να μην υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο, αφετέρου για να  μπορέσουμε να κάνουμε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέψετε να ρωτάμε».

“Ευχαριστούμε για τα μαθήματα δεοντολογίας – Δεν κατάλαβα είστε εκτός κριτικής;”

Η φράση αυτή εξόργισε ακόμη περισσότερο τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ που τόνισε: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να κάνετε έρευνα σε βάθος. Αλλιώς θα πήξουμε στο fake news». Ούτε αυτό φυσικά έμεινε αναπάντητο από την πλευρά των δύο δημοσιογράφων: «Ευχαριστούμε για τα μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά μιλάτε σε δύο μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης» και η σύνδεση τελείωσε, για να επιστρέψει δευτερόλεπτα αργότερα ώστε να δοθεί η απάντηση: «Δεν κατάλαβα, εσείς είσαστε εκτός κριτικής; Και αν είσαστε μέλη της ΕΣΗΕΜΘ, εγώ υπήρξα πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Και λοιπόν;» είπε ο Σπύρος Παππάς και πέταξε το ακουστικό από το αυτί του, εμφανώς εξοργισμένος.

 

Loading