Συμβασιούχοι ΕΥΑΘ: Ο κ. Σκουρλέτης έχει λάθος πληροφόρηση

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ απαντούν στα όσα δήλωσε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης για την υπόθεση τους.

«Με έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του υπουργού κ. Σκουρλέτη για την υπόθεσή μας. Προφανώς ο Υπουργός έχει λάθος πληροφόρηση μιας και η κύρια δικάσιμος δεν έχει εκδικασθεί και άρα δεν έχουμε χάσει κανένα δικαστήριο. Αυτό που συνέβη είναι ότι απερρίφθη το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων το οποίο, μάλιστα, είχε γίνει δεκτό προσωρινά», αναφέρουν στην ανακοίνωσή του οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ.

«Ακόμη το ζήτημα της εργασίας ,ειδικά αυτή την περίοδο δεν είναι μόνο ιερό αλλά και ζήτημα επιβίωσης κάτι που έχει ανάγκη κάθε άνθρωπος αλλά αυτό δεν δικαιολογεί πολιτικές τύπου φύγε εσύ, έλα εσύ. Άρα το γεγονός πρόσληψης δεν συμψηφίζει την δική μας είσοδο στην ανεργία μετά από κατά μέσο όρο 10 έτη εργασίας.

Οι κυβερνήσεις ψηφίζονται για να διορθώσουν προηγούμενες πολιτικές με δίκαιο όμως τρόπο και ισονομία έναντι όλων. Δεν μπορεί αντίστοιχες περιπτώσεις-δίκαια-να αποκαθίστανται και η δική μας όχι. Μήπως επειδή δεν έχουμε έδρα δίπλα από τα υπουργεία ή επειδή είμαστε μόλις 87;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ που πραγματοποιούν καθημερινά εδώ και είκοσι μέρες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας θα συναντηθούν σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

Loading