Στ. Καλαφάτης: Δήμαρχε ζήτα συγνώμη και φύγε!

Τα βέλη του κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί.

«Μια υπηρεσία απομένει μόνον να προσφέρει στην πόλη ο Γιάννης Μπουτάρης:Να παραιτηθεί. Δήμαρχε, ζήτα συγνώμη και φύγε!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.

Αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους ζητάει τη παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε στην κλιμάκωση των τοποθετήσεων του Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τον κατηγόρησε ότι ενεργεί ως «λαγός της κυβέρνησης».

“Ο Μπουτάρης λειτουργεί ως λαγός της κυβέρνησης…”

Συγκεκριμένα ο κ. Καλαφάτης είπε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης χρησιμοποιεί παρόμοια ρητορική με αυτήν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία, όπως κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Επίσης ότι υποβαθμίζει, όπως και η κυβέρνηση τα συλλαλητήρια και ταυτίζει τους διαδηλωτές με ακραίους και πατριδοκάπηλους.Και τέλος ότι θέτει ανύπαρκτα ζητήματα για εθνικά θέματα.

«Ο κ. Μπουτάρης, χωρίς να είναι δουλειά του, αλλά συντονισμένος με την  κυβέρνηση –μερικές φορές ίσως και πιο μπροστά από αυτήν– μιλά προφητεύοντας ονομασίες και βαπτίζοντας τα Σκόπια Μακεδονία. Εδώ ο κ. Μπουτάρης λειτουργεί είτε ως σύγχρονος προφήτης Ιωάννης ο Βαπτιστής,  είτε ως λαγός της κυβέρνησης. Κι επειδή το πρώτο δεν μπορεί να  συμβαίνει φυσικά(αν και δε θα με εξέπληττε να το σκεφτόταν ακόμη κι αυτό), προφανώς συμβαίνει το δεύτερο» τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Loading