Στην Καρδίτσα το πρώτο μπλόκο των αγροτών (vd & pics)

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών ξεκίνησαν, με το πρώτο μπλόκο πανελλαδικά, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία να έχει στηθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στον κόσμο του Ε65, στο ύψος του «Δέλτα» όπως τουλάχιστον είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη σύσκεψη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού.

Συγκεκριμένα μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε το μέλος της Ομοσπονδίας, Άρης Πολυγένης τόνισε πως στο πλαίσιο της πανελλαδικής επιτροπής, στήνουμε μπλόκο στον Ε65. Το μπλόκο αυτό σηματοδοτεί και την έναρξη των κινητοποιήσεων και αυτή η κινητοποίηση, πρόσθεσε θα αποτελέσει προπομπό για ολόκληρη την Ελλάδα. «Δίνουμε το σύνθημα ότι δεν θα κάνουμε πίσω αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυγένης.

«Η Καρδίτσα σήμερα, δίνει ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους αγρότες ότι θα πρέπει να διεκδικήσουμε λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν και που δεν μας επιτρέπουν ούτε να ζήσουμε, ούτε να καλλιεργήσουμε τα χωράφια μας» τόνισε από την πλευρά του, ο γραμματέας της ΕΟΑΣ Καρδίτσας, Κώστας Τζέλας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τα μπλόκα

Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα Δευτέρα από ώρα 12:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου (χ/θ 97+000) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (χ/θ 73+000) η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγ. Τριάδος με τον Αυτοκινητόδρομο Ε-65, προς την περιφερειακή οδό Αγ. Τριάδος και στη συνέχεια θα κινούνται στην Επαρχιακή οδό Προαστίου- Αγ. Τριάδος- Καρδίτσας και ακολούθως στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου, απ’ όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).
  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς την συνδετήρια οδό του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 με την Εθνική Οδό Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων μέχρι τα Τρίκαλα.

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Loading