Ραγκούσης: “Ο Γιαγτζόγλου είναι σε κρίσιμη κατάσταση”

«Ο Ντίνος Γιαγτζόγλου είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς μετά την απεργία πείνας εδώ και 4 ημέρες έχει ξεκινήσει και απεργία δίψας», δήλωσε ο συνήγορός του αναρχικού Ντίνου Γιαγτζόγλου, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι ο Ντίνος Γιαγτζόγλου θέλει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού για οικογενειακούς και κοινωνικούς λόγους.

«Ουδέποτε αποδέχθηκε τη συμμετοχή στους ΄΄Πυρήνες΄΄ αλλά και την κατηγορία για το τρομοδέμα στον Παπαδήμο» επεσήμανε ο κ. Ραγκούσης.

Όσον αφορά στα επεισόδια και τους βανδαλισμούς που προκαλουν οι αναρχικοί για τον Γιαγτζόγλου, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι «εμείς είμαστε δικηγόροι. Δεν υιοθετούμε τακτικές και πολιτικές οι οποίες όμως προκαλούνται από τον τρόπο που ασκείται η εξουσία. Το μόνο που λέω είναι εφαρμογή των υπεσχημένων».

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση ο Ντίνος Γιαγτζόγλου θα συνεχίσει την απεργία πείνας. «Η κατάσταση του είναι κρίσιμη ήδη. Αμαρτία να χαθεί ένας νέος άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την απεργία στα 50 κιλά» είπε χαρακτηριστικά.

Loading