Πρέβεζα: Κατάσχεση 26 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκαν σε αποθήκη εταιρίας

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά από επιχείρηση κατά την οποία κατασχέθηκαν 26 κιλά της ναρκωτικής ουσίας.

Αυτή εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο εταιρίας στην Πρέβεζα και για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών, Σέρβοι, Ιταλοί κι ένας Έλληνας, ηλικίας από 47 έως 57 ετών.

Να σημειωθεί ότι η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνες που ξεκίνησε η υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνεργασία με την Αμερικανική δίωξη ναρκωτικών (DEA) και τις αρμόδιες διωκτικές αρχές της Σερβίας.

Η ποσότητα και οι κατασχέσεις

Επί της ουσίας κατασχέθηκαν 24 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 26 κιλών και 677 γραμμαρίων, η προέλευση της οποίας εκτιμάται ότι είναι από τη Λατινική Αμερική και προορίζονταν για την ελληνική αγορά.

Σε έρευνες που έγιναν μετά τις συλλήψεις, κατασχέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, το χρηματικό ποσό των 4.780 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία ΙΧ αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Loading