Πουλικάκος: «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της» (vd)

Σε μια συνέντευξη που έχει ήδη εγείρει πολλές συζητήσεις γύρω από τις δηλώσεις του, ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Δημήτρης Πουλικάκος, μίλησε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μακεδονικό ζήτημα και την αποποινικοποίηση της κάνναβης.

Μιλώντας στο reader.gr,  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε τον Μέγα Αλέξανδρο ως «χιπστεράκι της εποχής» το οποίο «βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα».

Από την κριτική του όμως δεν έμεινε ασχολίαστος ούτε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την ονομασία της γειτονικής πΓΔΜ. «Αυτό με τον Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο ήταν άθλιο. Είναι εμπρηστικά αυτά που λέει».

Τέλος ο Πουλικάκος σχολίασε και την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά την αποποινικοποίηση της κάνναβης στην Ελλάδα. Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της νομιμοποίησης χρήσης της κάνναβης και για ψυχαγωγικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο:

Loading