Πατέρας κλείδωσε τον γιο του στο μπαλκόνι για παραδειγματισμό

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η μέθοδος… διαπαιδαγώγησης που επέλεξε ένας…  πατέρας στον ανήλικο γιο του στην Καλογρέζα, καθώς για να τον τιμωρήσει τον κλείδωσε στο μπαλκόνι. Σημαντική λεπτομέρεια, ο συγκεκριμένος γονέας είναι οδηγός σχολικού λεωφορείου και άρα έχει καθημερινή επαφή με μικρά παιδιά.

Φυσικά λόγω του κρύου και του φόβου του, το παιδί πανικοβλήθηκε και άρχισε έντρομο να φωνάζει και να παρακαλάει τους γονείς του να του ανοίξουν την μπαλκονόπορτα.

Η μητέρα του στην προσπάθειά της να αλλάξει γνώμη στον σύζηγό της και να αφήσει το παιδί να μπει μέσα, βρέθηκε και η ίδια κλειδωμένη μαζί με τον ανήλικο γιο της στο μπαλκόνι.

Από την φασαρία που προκλήθηκε, οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε απλή καταγραφή του συμβάντος, χωρίς ωστόσο να συλλάβει τον άνδρα, καθώς ούτε η μητέρα αλλά ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο, δεν υπέβαλε μήνυση.

Το θέμα, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το Χαμόγελο του παιδιού.

Σύμφωνα με τους γείτονες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο γονείς απασχολούν με τους καβγάδες τους, καθώς το ζευγάρι φαίνεται να είναι γνώριμο στις αστυνομικές αρχές.

Loading