Ντογιάκος: «Δεν είχα δεχθεί απειλές το προηγούμενο διάστημα»

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από την πόρτα του σπιτιού του, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, μιλά για την τύχη που βοήθησε να μην εκραγεί ο μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας του  αλλά και για το ότι ποτέ δεν είχε δεχθεί απειλές.

«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ», λέει ο κ. Ντογιάκος που λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το συμβάν.

«Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι», επισημαίνει επίσης  κ.Ντογιάκος ο οποίος στο παρελθόν έχει χειριστεί “καυτές”  υποθέσεις, όπως της Χρυσής Αυγής, το δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα, τις παράνομες ελληνοποιήσεις και τις άγονες γραμμές του Αιγαίου.

Από το περιβάλλον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πάντως, «δείχνουν» το πρόσφατο παρελθόν ως αιτία στοχοποίησης του.

Όπως λένε «ο κ. Ντογιάκος, εδώ και 3 χρόνια, στοχοποιείται λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του».  

Loading