Ληστεία στηv Κηφισιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν χθες τον 52χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, δηλώνουν αστυνομικές πηγές.

«Οι δράστες είναι πιθανότατα αλλοδαποί που μιλούν καλά ελληνικά» αναφέρουν οι πληροφορίες σχετικά με την αιματηρή ληστεία, την ώρα που ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, οι δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στην οικία του επιχειρηματία, ενώ προηγουμένως είχαν κάνει αυτοψία στον χώρο καθώς γνώριζαν ότι το σπίτι δεν διέθετε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όπως συναγερμό ή κάμερες.

Για βαλλιστική εξέταση οι τρεις κάλυκες

Οι κακοποιοί ήταν ιδιαίτερα βίαιοι από την στιγμή που ο επιχειρηματίας τους αντιλήφθηκε και επιχείρησε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Μόλις τους είδε, εκείνοι τον χτύπησαν με ένα βαρύ εργαλείο στο κεφάλι, υπό το έντρομο βλέμμα της συζύγου του, η οποία σε κατάσταση σοκ έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς. Αμέσως μετά, οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο της επίθεσης η ΕΛΑΣ εντόπισε τρεις κάλυκες από 9αρι πιστόλι, οι οποίοι έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Loading