Θύμα ληστείας με μαχαίρι 80χρονη μέσα στο σπίτι της

Τον τρόμο έζησε μια 80χρονη γυναίκα σε χωριό του Πύργου Ηλείας όταν έπεσε θύμα ληστείας. Κακοποιοί παραβίασαν τη πόρτα του σπιτιού της, όπου ζει μόνη και εισέβαλλαν στους προσωπικούς της χώρους, αρπάζοντας τις οικονομίες της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Οι άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες τύπου full face, όρμησαν στην κρεβατοκάμαρα της ανυπεράσπιστης 80χρονης και την ακινητοποίησαν απειλώντας την μάλιστα με δύο μαχαίρια. Έπειτα, ο ένας εκ των δύο ερεύνησε εξονυχιστικά το δωμάτιο, ώσπου ανακάλυψε τις οικονομίες της ύψους 6.500 ευρώ.

Τα κλοπιμαία

Συνολικά, οι εισβολείς άρπαξαν πέραν του χρηματικού ποσού, το κινητό τηλέφωνο της ηλικιωμένης αλλά και διάφορα προσωπικά της έγγραφα, ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 80χρονη θύμα ληστείας ευθύς αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι της έφτασαν οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν. Όπως ήταν φυσικό σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων από κοινού.

Loading