Διαρρήκτης ατζαμής τράκαρε μετά από κλοπή

Ένα απρόοπτο σενάριο προέκυψε για άνδρα ο οποίος έκλεβε διαβατήρια στην Πάτρα. Ο διαρρήκτης ενεπλάκη κατά τη διαφυγή του με αυτοκίνητο σε ατύχημα , το οποίο είχε μόνο υλικές ζημιές, όταν έφευγε από το σπίτι μιας 70χρονης στην Πάτρα, στο οποίο είχαν τρυπώσει από ένα παράθυρο και είχαν κλέψει δύο διαβατήρια.

Άμεσα όπως είναι φυσικό, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην Πάτρα τον συνέλαβαν, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν και τον συνεργό του, του οποίου τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί.

Η «λεία» των δραστών

Από την προανάκριση που ακολούθησε μετά τη σύλληψη του διαρρήκτη στα γραφεία της Ασφάλειας, προέκυψαν αρκετά σημαντικά στοιχεία, που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης των κακοποιών. Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δυο δράστες είχαν διαρρήξει την πόρτα του σπιτιού ενός 43χρονου και είχαν κλέψει ένα κινητό, ενώ λίγο αργότερα είχαν παραβιάσει το παράθυρο του σπιτιού ενός 31χρονου Ουζμπέκου και είχαν αρπάξει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα καθώς και μία τηλεόραση.

Όλα τα κλεμμένα διαβατήρια που βρέθηκαν στην κατοχή του 40χρονου αποδόθηκαν πίσω στην ηλικιωμένη και τον 31χρονο αλλοδαπό. Ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

 

Loading