«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μου» (vd)

Κατηγορηματικός ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 αναφορικά με τα όσα βίωσε την τελευταία εβδομάδα μετά τη σύλληψή και την ανάκριση του.

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως στοιχείο που να με συνδέει έμμεσα ή άμεσα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο με αυτό που ονομάζεται «μαφία των φυλακών» τόνισε αρχικά ο κ. Λυκουρέζος και πρόσθεσε: «Είναι αδιανόητο να μπορεί να πιστέψει ο οιοσδήποτε ότι αποφάσισα πριν από πέντε χρόνια να είμαι μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με Αλβανούς τους οποίους δεν έχω ποτέ συναντήσεις, μιλήσει και δεν έχω έρθει σε καμιά άμεση ή έμμεση επαφή».

Επίσης πρόσθεσε πως «κατά την άποψή μου στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο κατά τη δική μου αξιολόγηση που να μπορεί να με συνδέει με αυτή την εγκληματική οργάνωση όπου κατηγορούμαι».

Τέλος απαντώντας στο γιατί οι αρχές αποφάσισαν τη σύλληψή του υπογράμμισε ότι «αυτό το ερώτημα πρέπει να γίνει σε αυτούς που αποφάσισαν αυτή τη δίωξη. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες αυτές δεν ευσταθούν καθόλου και θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε κανένα αδίκημα εκ μέρους μου για τα οποία κατηγορούμαι».

Loading