Δήμαρχος Τήνου για Ρουβίκωνα: «Δεν φοβάμαι»

«Δεν φοβάμαι» τονίζει με περίσσιο θάρρος ο δήμαρχος Τήνου για τη σημερινή εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο και ετοιμάζεται να καταθέσει συμπληρωματικές μηνύσεις, αφού η πρώτη είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν 8 συλλήψεις.

«Θα υποδεχόμαστε φίλους, τουρίστες, αλλά όχι εισβολείς, η τρομοκρατία δεν θα περάσει… Πιστέψανε ότι θα φοβηθούμε, θα τρομοκρατηθούμε αλλά η τρομοκρατία δεν θα περάσει» ανέφερε πριν λίγο ο Γιάννης Σιώτος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο δήμαρχος Τήνου έθεσε ως προτεραιότητά του να διασφαλίσει την ασφάλεια του νησιού ενόψει της τουριστικής περιόδου. «Δεν φοβάμαι, εκπροσωπώ θεσμό, εκπροσωπώ μια ολόκληρη κοινωνία, και δε θα ανεχθώ να διαταραχθεί η ασφάλειά της ενόψει της τουριστικής περιόδου που έχει ήδη αρχίσει» πρόσθεσε.

«Ενορχηστρωμένο γεγονός»

Περιγράφοντας τα όσα έγιναν στο δημαρχείο της Τήνου ο κ. Σιώτος έκανε λόγο για ενορχηστρωμένο γεγονός διότι οι δράστες ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι. «Ήξεραν που μένω, που μένει η αντιδήμαρχός μου ήξεραν πάρα πολλά» είπε, ενώ άφησε υπαινιγμούς για τη στάση του Κοινού Τηνίων, κόμματος της ελάσσονος μειοψηφίας της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που την ίδια ώρα διαδήλωνε για συμπαράσταση στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

Loading