Αθλητικά έργα ύψους 360.000 ευρώ στα Τέμπη

Αθλητικά έργα προϋπολογισμού που θα φτάσουν τα 360.000 ευρώ προαναγγέλθηκαν από την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Τεμπών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις εξαγγελίες, τα έργα αφορούν την βελτίωση των ανοικτών γηπέδων, Μακρυχωρίου, Συκουρίου, Καλοχωρίου, Παραποτάμου αλλά και αθλητικούς χώρους στα σχολεία Γόννων, Πυργετού και Μακρυχωρίου.

«Αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές»

«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο, Κώστα Κολλάτο, υπογράψαμε την προγραμματική σύμβαση για να προκηρύξουμε άμεσα νέα αθλητικά έργα για τον δήμο Τεμπών, έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες. Οι παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές και κρατούν ενεργό τον πληθυσμό και ιδιαίτερα τους νέους στον δήμο Τεμπών» τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας  Αγοραστός.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών, Κ. Κολλάτος υπογράμμισε πως «μια ακόμη συνεργασία της περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Τεμπών, είναι γεγονός. Ευχαριστώ τον κ. Αγοραστό για την αμεσότητα στο κάλεσμα της νεολαίας του Δήμου μας για άθληση. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο με έργα ουσίας και άμεσης απόδοσης».

Loading