Έρχεται κρύο με δυνατούς ανέμους

Έντονες αλλαγές αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες ο καιρός, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση που υπάρχει, ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που κινείται προς την χώρα μας θα φέρει εκτός από τσουχτερό κρύο ακόμη και χιόνια.

Ήδη μάλιστα από σήμερα, οι διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες έγιναν αισθητές με κύρια αυτή της πτώσης θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα η ΕΜΥ ζητά την προσοχή των πολιτών τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένονται δυνατοί άνεμοι.

Ο καιρός αύριο

Σ’ ότι αφορά την αυριανή ημέρα στη Δυτική Ελλάδα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις θα κυμανθούν στο Ιόνιο τοπικά στα 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά οι βόρειοι θα φτάσουν τα 7 ίσως και τα 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα και την θερμοκρασία να παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή.

Επίσης, από την Πέμπτη (15/11) οι χαμηλές θερμοκρασίες θα κατρακυλήσουν ακόμη περισσότερο.

Loading