Έριξαν μπογιές σε γραφείο πολιτευτή των ΑΝΕΛ (vd)

Έριξαν μπογιές σε γραφείο πολιτευτή των ΑΝΕΛ

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του πολιτευτή των ΑΝΕΛ, Γιάννη Λαϊνιώτη στην Πάτρα μετά την δήλωση του τελευταίου ότι προτίθεται να ναυλώσει πούλμαν για την μεταφορά των διαδηλωτών που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής (4/2) για την ονομασία της πΓΔΜ, στην πλατεία Συντάγματος.

Από την μεριά του, ο ίδιος Γιάννης Λαϊνιώτης τόνισε ότι η επίθεση αυτή δεν τον πτοεί, αλλά αντίθετα τον κάνει πιο δυνατό.

Σ’ ότι αφορά την επίθεση, οι δράστες έριξαν κόκκινη μπογιά στην πόρτα του γραφείου, έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους του διαδρόμου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Λίγα λεπτά αργότερα στον χώρο βρέθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα των ΑΝΕΛ καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Γιάννη Λαϊνιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την φασιστικού χαρακτήρα επίθεση που έγινε στα γραφεία του πολιτευτή του κινήματός μας, Γιάννη Λαϊνιώτη, στην Πάτρα. Οι κάθε είδους φασιστικές ενέργειες, όποιες και αν είναι οι ιδεολογικές ρίζες τους, δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία. Να ξέρουν οι «γνωστοί-άγνωστοι», ότι οι φασιστικές πράξεις και συμπεριφορές δεν πτοούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Loading