Έξαλλος ο Γιάννης Μπουτάρης με τους βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές

Εκτός εαυτού –και όχι άδικα – βγήκε ο Γιάννης Μπουτάρης με τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν από αγνώστους σε δύο παιδικές χαρές στην περιοχή της ΧΑΝΘ και της οδού Γιαννιτσών, πράξεις που έγιναν μόλις λίγα 24ωρα προτού οι δημόσιοι χώροι δοθούν προς χρήση στο κοινό.

Με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός αλλά και την κοινωνική αναλγησία που διακρίνει αυτούς που προχώρησαν σε αυτή την πράξη.

“Οι πολίτες να αποκτήσουν κοινωνική συνείδηση για τους δημόσιους χώρους”

«Δημιουργήσαμε τέσσερις νέες παιδικές χαρές στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς ορισμένοι πριν αυτές ξεκινήσουν να λειτουργούν και να αποδοθούν στα παιδιά μας έσπευσαν να τις βανδαλίσουν. Πρέπει οι πολίτες να αποκτήσουν μια άλλη κοινωνική συνείδηση για τους ελεύθερους δημόσιους χώρους», έγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Twitter.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στους δύο χώρους για αυτοψία αλλά και για να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά.

Loading