«Ένοχος ο Φλώρος» για την απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου λέει η εισαγγελέας

Στις 12 Μαρτίου θα εκδοθεί  η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δικηγόρου στην οποία κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός ο Άρης Φλώρος που εκτίει ποινή κάθειρξης για το σκάνδαλο της energa.

Την ενοχή τόσο του Άρη Φλώρου, όσο και των δύο Αλβανών συγκατηγορουμένων του, για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην δικηγόρου του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας κ. Αντωνόπουλου, ζήτησε σήμερα η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στηριζόμενη στις ομολογίες

Η εισαγγελική λειτουργός επικαλέστηκε στην αγόρευση της  τις ομολογίες που έδωσαν οι δύο Αλβανοί που κατηγορούνται ως δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του θύματος και οι οποίοι αναφέρθηκαν σε «έναν Άρη που τους έδωσε χρήματα να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο».

Όπως τόνισε η εισαγγελέας, οι δύο κατηγορούμενοι όταν τους επιδείχθηκαν φωτογραφίες αναγνώρισαν τον Άρη Φλώρο ως τον εντολέα της δολοφονίας του δικηγόρου.

Απ΄ την πλευρά του ο Άρης Φλώρος αρνείται ότι έχει εμπλοκή και υποστηρίζει ότι όλα είναι σχέδιο των δύο Αλβανών προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα, επειδή όταν έμαθαν για την υπόθεση της Energa πίστεψαν ότι έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Loading