Σοκάρει η ομολογία του δασκάλου που παρενοχλούσε μαθήτριες: «Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους»

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο δάσκαλος που σε λίγες ώρες θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων – Αποδεικτικό υλικό…τα γραπτά μηνύματα που έστελνε στις τρεις μαθήτριες τις τελευταίες ημέρες

Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν στο newsit.gr πως ο 48χρονος δάσκαλος είχε στοχοποιήσει τις τελευταίες δέκα ημέρες τις τρεις ανήλικες μετατρέποντας την καθημερινότητα τους σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Ο δάσκαλος βομβάρδιζε τις ανήλικες καθημερινά με μηνύματα μέσω εφαρμογών.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αποκαλύπτουν πως ο 48χρονος χρησιμοποιούσε skype, viber και messenger για να στέλνει μηνύματα ακατάλληλου περιεχομένου στις μαθήτριες του δημοτικού.

Η πίεση που ασκούσε στις ανήλικες ήταν αφόρητη ενώ μέσω μηνυμάτων, εξέφραζε την επιθυμία του να συναντηθούν εκτός σχολείου και ότι τις είχε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

Πίστευε ότι δεν θα αποκαλυφθεί το μυστικό του

Το θράσος του ήταν τέτοιο που παρά την παρενόχληση που ασκούσε ο 48χρονος στις τρεις ανήλικες θεωρούσε πως καμία από τις μαθήτριες του δεν αποκάλυπτε το “μυστικό” του.

Τα αρρωστημένα μηνύματα του 48χρονου όμως έγιναν αντιληπτά από τους γονείς των ανήλικων κοριτσιών που μόλις διάβασαν τα sms που έστελνε ο δάσκαλος στις κόρες τους απευθύνθηκαν στις αρχές.

Κατέφυγαν στο τοπικό Αστυνομικο Τμημα και από εκεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων που με άμεσες ενέργειες σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του και προχώρησε στην άμεση σύλληψή του.

Ο 48χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων, καθώς είναι εκπαιδευτικός και τα θύματα του μαθήτριες του, και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στις ερωτήσεις των αρμόδιων αστυνομικών ο δάσκαλος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το έκανε για το… καλό των παιδιών. “Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους” φέρεται να υποστήριξε αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.

Έφοδος στο σπίτι του

Οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την νέα υπόθεση παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών έκαναν έφοδο και στο σπίτι του 48χρονου εκεί, όπου μένει με την ανήλικη κόρη του και τον επίσης ανήλικο γιο του.

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο, υπολογιστές και tablet, έχουν κατασχεθεί και έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ψηφιακή ανάλυση. Στόχος είναι να διαπιστωθεί εαν ο 48χρονος εκπαιδευτικός έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες του οι οποίες κάτω από τον φόβο και την τρομοκρατία που τους ασκούσε δεν ειχαν φανερώσει τη δράση του.

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Δείτε επίσης: Το Εγχειρίδιο της ΔΟΕ για την προφύλαξη αθλητών από σεξουαλική παρενόχληση

Loading