Πέταξε για Ιαπωνία η Κορακάκη (pics)

Με στόχο να επαναλάβει την διπλή της επιτυχία στη Βραζιλία το 2016 αναχώρησε για το Τόκιο η Άννα Κορακάκη

Ξεκίνησε τη περιπέτεια της από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον προπονητή και πατέρα της, Τάσο Κορακάκη. Βάσει του Ολυμπιακού προγράμματος, θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουλίου (03:00 τα ξημερώματα) με τα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. πιστόλι θα διεξαχθούν την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

«Όλες οι συναθλήτριες είναι πολύ άξιες. Είναι λίγες αυτές που αυτή τους η συμμετοχή θα είναι η πρώτη. Οι περισσότερες είναι έμπειρες, Ολυμπιονίκες και με πολλούς αγώνες στην πλάτη τους», δήλωσε πριν την αναχώρηση η Κορακάκη. 

«Όπως φάνηκε από τους μόλις δύο αγώνες που κάναμε φέτος, είμαστε όλες ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι δύσκολη και η πρόκριση στον τελικό, γιατί 10 με 15 αθλήτριες βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με ακριβώς τα ίδια νούμερα και όλα θα κριθούν στον πόντο».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Κορακάκης δήλωσε: «Οι Αγώνες θα είναι πολύ ιδιαίτεροι. Φεύγουμε με πολύ καλή προετοιμασία κι ευελπιστούμε να πάμε καλά. Το μόνο κακό για εμάς είναι ότι δεν κάναμε πολλούς αγώνες λόγω covid. Βέβαια και οι περισσότεροι αθλητές είναι σε αυτή την κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να φέρουμε μια διάκριση για εμάς και για τη χώρα».

Δείτε επίσης: Σχοινάς: Η σημαία της ΕΕ πρέπει να κυματίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading