Παρουσίαση του νέου Honor 10X Lite

Tη διαθεσιμότητα στις παγκόσμιες αγορές του νέου έξυπνου κινητού Honor 10X Lite καθώς και μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες που έρχονται να ενισχύσουν την δημιουργικότητα και την καινοτομία των νέων, ανακοίνωσε σήμερα η Honor

   Το νέο έξυπνο κινητό HONOR 10X Lite, αναφέρεται μεταξύ άλλων, διαθέτει σειρά από τέσσερις κάμερες και μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5000mAh. Επίσης ανακοινώθηκε ότι η Honor συνεργάζεται με την Wattpad, την μεγαλύτερη social πλατφόρμα δημιουργίας ιστοριών στον κόσμο. Η Wattpad συνδέει 80 εκατομμύριά αναγνώστες και συγγραφείς μέσα από την δύναμη της αφήγησης ιστοριών (storytelling). Ταυτόχρονα η HONOR μέσα από την συνεργασία της με την Red Bull ανακοίνωσε την ομάδα φοιτητών Honor με την οποία συμμετέχει και υποστηρίζει στο Red Bull Basement.

      Πρόγραμμα ανερχόμενων συγγραφέων: Μια πρωτοβουλία της Honor για όλους τους νέους συγγραφείς

   Το έξυπνο κινητό έχει πλέον γίνει ένα όχημα για αυτο-έκφραση, απόδραση και δημιουργικότητα. Ειδικά το HONOR 10X Lite, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως λειτουργία eBook και λειτουργία πολλαπλών παραθύρων για να κάνουν την ανάγνωση εν κινήσει ευκολότερη από ποτέ. Η HONOR και η Wattpad θα ξεκινήσουν το πρόγραμμα ανερχόμενων συγγραφέων για να ανακαλύψουν τους 10 ανερχόμενους συγγραφείς από όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους να υποβάλουν τα διηγήματα τους. Η εφαρμογή Wattpad θα υπάρχει διαθέσιμη στο HONOR 10X Lite.

      Συνεργασία HONOR- Red Bull Basement 2020 – Ελλάδα
   

H Honor μέσα από το οικοσύστημα προϊόντων της ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους. Το Red Bull Basement 2020 προσκάλεσε τους φοιτητές να προτείνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους. Στο Red Bull Basement 2020 συμμετείχαν φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες. 3865 συμμετοχές συγκεντρώθηκαν από την Ρωσία, Ινδία, Βρετανία, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Ουγγαρία από φοιτητές για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα.
   Η HONOR ξεχώρισε την “KARTA: Map for Students” από την Ρωσία για να την υποστηρίξει και μέσα από την εφαρμογή να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο Campus Hub για να συνδεθούν φοιτητές με το χώρο του πανεπιστημίου (πληροφορίες για τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις, κτλ). Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την ανοιχτή πλατφόρμα λογισμικού Huawei Mobile Services.

   Στις 17 Νοεμβρίου η HONOR για να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει τους νέους οργανώνει online workshop με θέμα “Πώς να δημιουργήσετε την πρώτη σας εφαρμογή – Παράγοντες επιτυχίας”.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Red Bull Basement για να ενθαρρύνουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο να αναπτύξουν εφαρμογές που οδηγούν σε θετικές αλλαγές. Μέσω του δημιουργικού τους οράματος, της αποφασιστικότητας και των συναρπαστικών ιδεών, οι νέοι προγραμματιστές έχουν εμπνεύσει όχι μόνο τους συναδέλφους τους στην κοινότητα των προγραμματιστών αλλά και όλους μας στην HONOR» δήλωσε ο George Zhao, πρόεδρος της HONOR.

 

 

 

©Πηγή: amna.gr

Loading