Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Εορταστική Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη (11/6)

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που γιοτάζεται κάθε χρόνο διεθνώς στις 14 Ιουνίου, φέτος θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους περιοριστικούς όρους που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ν. Υ. Αιμοδοσίας Αρεταίειο) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) με την υποστήριξη του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Ο.Μ.Μ.Α), του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν) και του Συλλόγου Αιμοδοτών «Αιμοπετάλιο», θα πραγματοποιήσει την εορταστική εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρες 12:00-19.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Η διοργάνωση συμβολίζει ότι η εθελοντική προσφορά αίματος, είναι ένδειξη πολιτισμού και ανθρωπισμού, που αρμόζει στη στάση του σύγχρονου ανθρώπου απέναντι στις δυσκολίες που γεννούν οι νέες συνθήκες της εποχής μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΕΚΕΑ.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν τα «Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ» (ώρα εμφάνισης 14:30 και 17:30), ενώ θα διανεμηθεί και προωθητικό υλικό.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, οι αιμοδότες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλ. 210-7286324.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνούν με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 698 6697502.

Δείτε ακόμη: ΠΣΑΠ: Δώστε το ποδόσφαιρο στους ποδοσφαιριστές

Loading