Η οικογένεια του Politic.gr καλωσορίζει στις τάξεις της τον Βασίλη Μελίδη

Το εγχείρημα του Politic.gr για σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον έμπειρο δημοσιογράφο Βασίλη Μελίδη να ενισχύει εδώ και λίγο καιρό το δημοσιογραφικό τιμ της ιστοσελίδας μας.

Γεννημένος το 1983, ο Βασίλης Μελίδης αποφοίτησε με “Άριστα” το 2004 από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία, ενώ παράλληλα είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.

Η δημοσιογραφική του καριέρα είναι πλούσια, με θητεία σε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα της Θεσσαλονίκης.

Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παρουσίαση εκπομπής για την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Βεργίνα Τηλεόραση, το ρεπορτάζ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη στην εφημερίδα “Αθλητικά Νέα”, την αρθρογραφία στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”, την επιμέλεια και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών στους σταθμούς “Αθλητικά Νέα 98,7”, “Fair Play”, “Arena 89,4” και “Flash 96,1”, την πενταετή συντακτική παρουσία στο κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ Betarades.gr και πλέον… την παρουσία του στο δημοσιογραφικό μετερίζι του Politic.gr.

Η οικογένεια του Politic.gr καλωσορίζει τον Βασίλη στη μεγάλη αγκαλιά της…

Loading