Η μεγάλη πρόκληση για την Alfa Romeo

Το 2020, είναι η χρονιά ορόσημο για τη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία, γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα αντιμετωπίσουν τις πιο σημαντικές αλλαγές της αυτοκίνησης.

Οι δυο πυλώνες που θα καθορίσουν το μέλλον των οχημάτων και την βιωσιμότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών είναι η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση.

Η εφαρμογή των νέων τάσεων, απαιτεί μεγάλες επενδύσεις καθώς και ριζική αναδιάρθρωση των δομών και των λειτουργιών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτοκινήτου.

Ουσιαστικά, τα επόμενα χρόνια θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα κατάσταση στον χώρο του αυτοκινήτου, όπου τα πάντα θα είναι καινούργια και θα απαιτούν νέο τρόπο διαχείρισης και αξιοποίησης.

Η Alfa Romeo αναζητά τρόπους για να αυξήσει τον όγκο των πωλήσεων της και να αποσπάσει σημαντικό τμήμα από την πίτα των πωλήσεων τα επόμενα χρόνια.

Η στόχευση της στα μεγάλα αυτοκίνητα με ανάλογους κινητήρες, πρόσφερε οφέλη στην ιταλική μάρκα αλλά της στέρησε την παρουσία της στις μικρότερες και πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες οχημάτων.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Alfa Romeo είναι το νέο μοντέλο Tonale, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την ιταλική φίρμα.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

 

Loading