Η Ευρώπη σε πόλεμο

Του Νίκου Καραγιαννακίδη*
Η Ευρώπη πλέον βρίσκεται σε πόλεμο. Γέμισε από «ανθρώπους» που μισούν τις αξίες της, που μισούν τον άνθρωπο, τους οποίους ωστόσο δεν μπορεί να διώξει. Η αιτία αυτού του πολέμου δεν βρίσκεται σε τρίτες χώρες αλλά στους νόμους που ψήφισε η ίδια Ευρώπη και στον τρόπο λειτουργίας της δικαιοσύνης της. Ποιος άραγε από εμάς γνωρίζει ότι η νομοθεσία της Ευρώπης παράγεται και σμιλεύεται ουσιαστικά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στο οποίο ουδείς εξ ημών έχει τα οικονομικά μέσα να προσφύγει; Ποιος γνωρίζει ότι τουλάχιστον το 1/3 των δικαστών του προέρχεται από 7 ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από γνωστό και μη εξαιρετέο Ίδρυμα; Ποιος γνωρίζει ότι η δράση αυτών των ΜΚΟ είναι υπέρ της εξαφάνισης των συνόρων και της υπεράσπισης της μετανάστευσης και βομβαρδίζουν καθημερινά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με προσφυγές «κατατρεγμένων» μεταναστών, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαίων δεν έχει τα οικονομικά μέσα να προσφύγει; Ποια είναι αυτή η μειοψηφία που θέλει να επιβάλει στην Ευρώπη τη δική της ετσιθελική νομοθεσία και ενδεχομενική βούληση και τί σχέση έχει αυτό με τη Δημοκρατία και τις αξίες της Ευρώπης;
Είναι αδιανόητο να εισέρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά άγνωστοι άνθρωποι στην Ευρώπη και να δηλώνουν μετανάστες και η Ευρώπη να τους δίδει οικονομική βοήθεια και οι ΜΚΟ νομική κάλυψη και δυνατότητα προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Αυτά βλέπουν οι Μουλάδες του Ισλάμ και χαίρονται. Θεωρούν ότι μέσα σε λίγα χρόνια η Ευρώπη θα γίνει ισλαμική επαρχία τους και αυτοί θα νομοθετούν πλέον για εμάς.
Είναι κρίμα να βλέπεις πλέον στις γειτονιές που μεγαλώσαμε να μην μπορούν να παίξουν τα παιδιά μας, όπως παίζαμε εμείς μικροί, επειδή πλέον είναι επικίνδυνο! Να μην ακούγονται πλέον παιδικές φωνές. Είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στις γειτονιές μας ανθρώπους που δεν σέβονται τη φιλοξενία μας να σε κοιτούν επιθετικά και να πωλούν ναρκωτικά, να βανδαλίζουν εκκλησάκια, να κλέβουν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους ή να παρενοχλούν σεξουαλικά νέες κοπέλες. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Αυτό δεν είναι μετανάστευση ούτε φιλοξενία προσφύγων. Αυτό πλέον καταντά ευνουχισμός της ελευθερίας μας.
Απαιτείται άμεση αλλαγή της μεταναστευτικής νομοθεσίας, πλήρης αυστηροποίησή της, απόλυτη προστασία των συνόρων της Ευρώπης και φυσικά της χώρας μας.
*Ο Νίκος Καραγιαννακίδης είναι δικηγόρος, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Loading