Π. Καλαϊτζίδης: Δημιουργούμε το σήμερα, αισιοδοξούμε για το μέλλον

Γράφει ο Π. Καλαϊτζίδης*

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, εξελίσσεται και αναπτύσσεται, είναι θλιβερό να κυριαρχούν στην περιοχή μας η στασιμότητα, η υποβάθμιση και η απογοήτευση. Οι νέοι έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν την άποψή τους για την πόλη στην οποία θέλουν να ζήσουν.

Στο δήμο μας τα τελευταία είκοσι χρόνια στη δημοτική αρχή ανακυκλώνονται οι ίδιοι άνθρωποι. Αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι να έχουν στερέψει πλέον οι ιδέες και να μην υπάρχουν πλέον πρωτοπόρες σκέψεις.

Με όλο το σεβασμό στους παλαιοτέρους και στην εμπειρία τους, θεωρώ ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. Οι νέοι δεν πρέπει να οδηγούνται στην απομόνωση και στην αποχή.

Αποδέχομαι και επιζητώ την εμπειρία και τις γνώσεις των παλαιοτέρων και καταθέτω τη διάθεσή μου, το ενδιαφέρον και τις ελπίδες μου για την αναβάθμιση του δήμου στον οποίο ζούμε μαζί, το δήμο τον οποίο αγαπάμε.

*Ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης του Σάββα, Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ελευθέριου Κορδελιού – Ευόσμου με τη «Συμμαχία Πολιτών», με επικεφαλής τον Νίκο Ζυγά.

Loading