Ταχυδρόμος στην Ιταλία δεν παρέδωσε τα γράμματα για τρία χρόνια!

Ένας πρώην Ιταλός ταχυδρόμος έχει έρθει αντιμέτωπος με βαριές ποινές, καθώς η αστυνομία βρήκε στο υπόγειο του σπιτιού του έναν σάκο περίπου 400 κιλών που περιείχε  γράμματα που δεν είχε παραδώσει.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 33χρονος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, δήλωσε στους αξιωματικούς ότι δεν έστειλε αλληλογραφία για τρία χρόνια επειδή ο μισθός του ήταν πολύ χαμηλός. Ο ίδιος είχε εγκαταλείψει τη δουλειά του το 2017.

Στο σπίτι του και στο γκαράζ βρέθηκαν δεκάδες σακούλες και κούτες με γράμματα, λογαριασμούς ηλεκτρικού και τηλεφώνου και συστημένες επιστολές που ο ιδιωτικός ταχυδρόμος δεν παρέδωσε ποτέ.

Παράλληλα, ο 52χρονος ήταν σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κλοπής, για την οποία είχε καταδικασθεί στο παρελθόν. Είχε λάβει ειδική άδεια μόνον για να μπορεί να βγαίνει κατά το ωράριο εργασίας του, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν εκτός σπιτιού στις οκτώ το βράδυ και τον συνέλαβαν.

Τι δήλωσε ο δράστης

«Δεν πληρώθηκα αρκετά και έτσι έφυγα», δήλωσε ο άντρας λίγο μετά την σύλληψή του. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και υπεξαίρεση αλληλογραφίας.

Η ταχυδρομική υπηρεσία στην πόλη υποσχέθηκε να παραδώσει την αλληλογραφία, έστω και εκπρόθεσμα.

Η συγκεκριμένη ταχυδρομική υπηρεσία της Ιταλίας έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο καθώς η υπόθεση αυτή δεν είναι η πρώτη του είδους της.

Τον Ιανουάριο ένας 56χρονος συνελήφθη αφού η αστυνομία διαπίστωσε ότι είχε στην κατοχή του 500 κιλά ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που χρονολογείται από το 2010 και η οποία ήταν κρυμμένη στο γκαράζ του στη Βιτσέντζα. Ο σωρός περιελάμβανε τηλεφωνικούς καταλόγους, λογαριασμούς και ενημερωτικά φυλλάδια για τις περιφερειακές εκλογές.

Το 2013, ένας ταχυδρόμος στη Σαρδηνία απέτυχε να παραδώσει 400 κιλά ταχυδρομείου σε διάστημα τεσσάρων ετών. Ένα τέτοιο αδίκημα στην Ιταλία φέρει ποινή φυλάκισης έως ενός έτους.

Loading