Ρωσία: Εντοπίστηκε ότι απέμεινε από το αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες

Το Antonov An-26 συνετρίβη σε λόφο, λίγο πριν προσγειωθεί, κάτω από δυσχερείς συνθήκες ορατότητας, στην κωμόπολη Παλάνα, στη ρωσική Άπω Ανατολή, αναφέρουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν επιζώντες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους Antonov An-26 που μετέφερε 28 άτομα στα ανατολικά της Ρωσίας σήμερα Τρίτη (06/07), σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov An-26 εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν σταμάτησε ξαφνικά να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, ανέφεραν τα πρακτορεία Interfax και RIA Novosti.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Interfax, το αεροσκάφος συνετρίβη σε λόφο, καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, κάτω από δυσχερείς συνθήκες ορατότητας.

Η αρχή πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι ο τόπος συντριβής του αεροσκάφους εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές αναφορές, στο αεροσκάφος υπήρχαν 22 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος.

Η δήμαρχος της κωμόπολης Παλάνα, Όλγκα Μοχίρεβα, βρισκόταν μεταξύ των επιβατών, ανέφερε το πρακτορείο TASS, προσθέτοντας πως το αεροσκάφος ήταν λειτουργικό από το 1982.

Αξιωματούχοι ανέφεραν επίσης πως το αεροσκάφος συνετρίβη σε απόσταση 3,8 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο στο οποίο θα προσγειωνόταν.

Δείτε επίσης: Συντριβή C-130 στις Φιλιππίνες: Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί (Vid)

Loading