Παρουσιάστηκαν τα Windows 11 – Φέρνουν επανάσταση στα λειτουργικά συστήματα

Τεχνολογική επανάσταση θα φέρουν τα νέα Windows 11, καθώς στην παρουσίαση που έγινε εχθές ανακοινώθηκε ότι θα τρέχει και εφαρμογές android.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία σήμερα τρέχουν windows 10 περίπου 1,3 δισεκατομμύρια υπολογιστές, ενώ σε πρώτη φάση οι προγραμματιστές θα έχουν την επόμενη εβδομάδα την δυνατότητα να δουν πρώτοι το νέο λειτουργικό.

Όπως μας είχε καλομάθει και για τα windows 10 η Microsoft θα δώσει δωρεάν την αναβάθμιση σε Windows 11 στους χρήστες που ήδη τρέχουν στον υπολογιστή τους τα Windows 10.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις που ζητάει η Microsoft είναι να έχετε 64GB κενής μνήμης στον σκληρό σας δίσκο και 4GB μνήμη RAM στον υπολογιστή.

Να τονίσουμε ότι το 2025 θα αποσυρθούν πλήρων τα Windows 10 και δεν θα δέχονται πλέον ούτε αναβαθμίσεις ούτε υποστήριξη από την Microsoft.

Τώρα για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα Windows 11 υπάρχουν δύο απαντήσεις. Για τους μη έχοντες Windows 10 το λειτουργικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του έτους, ενώ όσοι έχετε Windows 10 θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν πιο νωρίς, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία.

Δείτε επίσης: Χρ. Σταϊκούρας: “20.571 οφειλέτες έχουν υποβάλει αίτηση για συνολική ρύθμιση ιδιωτικών χρεών τους”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading